VÂNZĂRI / SUPORT TEHNIC: 0727.177.188
Shopping cart
0,00 lei

Manuale POER Smart

Certificat de Garantie produse POER Smart

Proces Verbal predare spre reparare produs defect

Manual utilizare termostat radiator PTV30

Manual utilizare Gateway PTG10

Manual utilizare termostat pardoseala PTC26

Manual utilizare POER WKT7

Manual utilizare termostat PTC10+Receiver PTR10

Manual detector de gaz PSG10 si Electrovalva PSV20

Manual utilizare actuator 230VAC

Intrebari frecvente

Instalați aplicația "POERSMART" de pe Google Play sau App Store și creați-vă cont din aplicației.Urmați apoi pașii 1-3 din videoclipurile alăturate. Nu săriți peste pasul 3, termostatul trebuie programat, indiferent de cum intenționați să îl folosiți. La final, în mod uzual, o să folosiți doar două butoane, "ACASĂ" și "PLECAT".
Gateway-ul POER Smart poate fi adăugat doar în rețele WI-FI 2,4 Ghz. Verificați ca telefonul să nu aibă datele pornite și să fie conectat la rețeaua WI-FI în care intenționați să adăugați gateway-ul. SSID-ul WIFI nu trebuie să aibă caractere speciale sau să aibă o lungime prea mare, la fel și parola WI-FI.Acestea sunt codurile de depanare care va sugereaza tipul problemei: 1) LEDul de pe Gateway clipeste rapid de 6 ori si apoi indelung o data: problema de DNS; 2) LEDul de pe Gateway clipeste rapid de 3 ori si apoi indelung o data: nu este conectat la reteaua Wi-Fi; 3) LEDul de pe Gateway clipeste rapid continuu: nu este conectat la serverul POER.
Verificați bateriile termostatului de cameră, schimbați-le oricum dacă a trecut un sezon de când nu le-ați mai schimbat. Schimbați poziția termostatului de cameră față de modulul atașat la centrală. Verificați ce ar putea să interfereze cu undele RF emise de termostat.
Verificați setările router-ului dv: politica de securitate, setări de protecție. Este posibil ca router-ul sa aibă setari care deconectează Gateway-ul POER Smart.Schimbați poziția Gateway-ului POER Smart față de router.Acestea sunt codurile de depanare care va sugereaza tipul problemei: 1) LEDul de pe Gateway clipeste rapid de 6 ori si apoi indelung o data: problema de DNS; 2) LEDul de pe Gateway clipeste rapid de 3 ori si apoi indelung o data: nu este conectat la reteaua Wi-Fi; 3) LEDul de pe Gateway clipeste rapid continuu: nu este conectat la serverul POER.
Aplicația are nevoie de cca 20-40 secunde (functie si de viteza conexiunii dvs. la internet) pentru a afisa confirmarea unei comenzi (cam 20 secunde pana comanda data de pe telefonul mobil este receptionata de catre echipamentul POER Smart si cam inca 20 secunde pana cand echipamentul POER Smart trimite inapoi si este afisata pe telefonul mobil confirmarea comenzii). Acest delay este cauzat de faptul ca semnalul internet trece printr-o multitudine de noduri de comunicatie de la telefonul dvs., prin WI-FI spre router, din router catre providerul de net, de acolo prin exchange-uri pana in Anglia unde se afla serverul POER, de acolo iar calatoreste spre router, apoi gateway apoi termostat, din termostat spre modulul de comanda al centralei - toate astea pentru a transmite o comanda de la telefon catre echipament. Apoi informatia parcurge acelasi drum inapoi pentru a fi afisata ca si confirmare pe telefonul dvs. Oricum informatia ajunge mult mai rapid, mai rapid decat timpul necesar citirii acestei explicatii. Întârzierele pot depinde si de anumiti factori din mediul local precum: nivelul de încărcare al bateriilor intensitatea undelor RF între componente (repoziționați termostatul în cazul în care nu se trimit comenzi RF) interferențe în undele RF.
Atat CH4 – gaz natural cat si GLP – amestec de butan (87%) si propan. Diferenta este data de amplasarea acestuia deoarece un tip de gaz este mai usor si se ridica spre tavan iar celalalt este mai greu si coboara spre podea. Limita de la care se porneste alarma si se comanda electrovalva pentru oprirea gazului este LIE = Limita Inferioara de Explozie de 9% (presetat din fabrica) ca si volum de gaz sau vapori de combustibili in aer in locul in care se poate forma o atmosfera exploziva.

Tutoriale video instalare dispozitive POER SMART

Instalare Termostat Poer Smart – pachet „control prin internet”

OPȚIONAL sincronizare receptor (este facută din fabrică)

Termostat Poer Smart unpacking. Prezentarea componentelor.

Termostat Poer Smart – prezentare generală a funcțiilor

Pasul 1 – adăugare gateway in reteaua wireless locala

Pasul 2 – adăugarea termostatului de cameră în aplicație

Pasul 3 – programarea termostatului pe ore și zile

Instalare E-HUB și cap robinet termostatic Poer Smart

Pasul 1 – Instalare E HUB Poer Smar

Pasul 2 – instalare cap robinet Poer Smart