VÂNZĂRI / SUPORT TEHNIC: 0727.177.188
Shopping cart
0.00 lei

Aplicatia POERSmart pentru managementul termostatelor inteligente (de camera/zona cat si de radiator) si al detectorului inteligent de gaz se gaseste in magazinele virtuale ale Android si Apple.

Aplicatia este GRATUITA, localizata in limba Romana si se afla in permament upgrade al facilitatilor si designului.

Pentru orice problema pe care o intampinati in legatura cu instalarea si setarea acesteia, va rugam sa ne contactati de Luni pana Vineri, intre orele 9:00-17:00 la telefonul de suport 0727.177.188 sau la email: suport@poersmart.ro

De asemenea suntem deschisi oricaror sugestii pentru imbunatatirea acestei aplicatii. Va rugam sa ne impartasiti sugestiile dvs. la email: suport@poersmart.ro

Produsele POER NU sunt destinate utilizarii de catre copiii sau tinerii sub 21 de ani. De asemenea, se interzice utilizarea fara a avea cunostinte de manipulare a produselor electrice conectabile la prizele casnice si de precautiile ce trebuie luate in utilizarea acestora. Anumite repere necesita instalare de catre personal autorizat in instalatii de gaze, termice si electrice. NU suntem raspunzatori pentru NICIUN accident sau defect sau consecinte survenite ca urmare a conectarii defectuoase, a instalarii sau a manipularii sau a utilizarii (setarii) necorespunzatoare sau in afara restrictiilor locale privind instalarea si utilizarea unor astfel de produse precum cele furnizate de noi.

ATENTIE! Reglarea temperaturii reprezinta un proces ce se intinde pe o perioada mai lunga de timp. Iata si motivele:
1. Atingerea (manipularea) termostatului in cursul programarii influenteaza temperatura afisata. Inertia in masurarea temperaturii ambientale poate dura chiar si zeci de minute din momentul in care nu mai atingeti termostatul si pana la afisarea corecta a acesteia.
2. Variatia temperaturii (cresterea sau scaderea acesteia) intr-o incapere (zona) chiar si cu 1 grad Celsius poate dura deosebit de mult, in functie de temperatura initiala a zonei, de temperatura exterioara, de diferenta intre temperatura setata si cea existenta, de locatia termostatului fata de sursa de caldura, de marimea camerei (zonei), de capabilitatile tehnice ale sistemului de incalzire deja instalat, etc. Prin urmare, timpul aferent implementarii temperaturii setate de catre termostat poate fi semnificativ.
3. Din utilizare am sesizat ca o diferenta foarte mica de temperatura (chiar si 1 ~ 2 grade Celsius) poate face diferenta intre confortul termic resimtit de o persoana si disconfortul termic. Un reglaj fin al temperaturii ambientale pe durata unei perioade de timp presupune setari succesive si testari succesive ale temperaturii confortabile. Aceasta procedura se poate intinde pe mai multe zile si reprezinta perceptia individuala a fiecaruia asupra confortului termic.
4. Programul individual zilnic (orele de plecare/sosire de acasa) influenteaza de asemenea durata procedurii de setare a temperaturii confortabile.
Prin urmare, reglarea temperaturii optime este un proces indelungat care poate depinde de fiecare individ in parte si nu se poate obtine direct din setarea initiala a produsului ( asa cum vine acesta setat din fabricatie).
Va veti putea bucura deplin de utilitatea produsului de abia dupa ce va simtiti confortabil cu programarea realizata!

[object object] Info generale produse poer qr