VÂNZĂRI / SUPORT TEHNIC: 0727.177.188
Shopping cart
0.00 lei

Termostatele inteligente POER se regasesc in acest moment exclusiv online, pe site-ul nostru sau la partenerii de vanzare selectati (atat magazine online cat si instalatori de sisteme de incalzire).

Conditii generale de Garantie

Produsele POER Smart beneficiaza de garantie conform O.G. 21/1992 cu modificarile ulterioare si Legii 449/2003 (r1), pe teritoriul national, asigurandu-li-se garantia de conformitate de 36 de luni, existenta celor doua tipuri de garantii, cea de conformitate si cea comerciala, neexcluzand dreptul la garantie pentru viciu ascuns, conform Codului Civil. Prezenta garantie comerciala nu afecteaza drepturile oferite prin lege cumparatorului.

Produsele POER Smart beneficiaza de 36 luni garantie.

Pentru persoanele juridice durata Garantiei Comerciale este de 6 luni la toate produsele. Instructiunile de utilizare, conditiile de garantie si limitarile acestora se regasesc in Manualele de Utilizare si Garantie aferente fiecarui produs.

ATENTIE: La solicitarea garantiei, produsul trebuie insotit de Factura Fiscala si Certificatul de Garantie, ambele in original. Lipsa unuia dintre documente anuleaza obligatia noastra de a asigura garantia (conform Codului Fiscal).

VA RUGAM ca pentru reparatii sa ne sunati in prealabil pentru programare in vederea preluarii operative a produselor. Sambata si Duminica sunt de regula zile nelucratoare pentru noi si partenerii nostri.