VÂNZĂRI / SUPORT TEHNIC: 0727.177.188
Shopping cart
0.00 lei

Termostatele inteligente POER se gasesc pe site-ul nostru sau la partenerii de vanzare selectati

(atat magazine online cat si instalatori de sisteme de incalzire).

 

Produsele POER Smart beneficiaza de 36 luni garantie.

Produsele POER Smart beneficiaza de garantie conform O.G. 21/1992 cu modificarile ulterioare si Legii 449/2003 (r1), pe teritoriul national, asigurandu-li-se garantia de conformitate de 36 de luni, existenta celor doua tipuri de garantii, cea de conformitate si cea comerciala, neexcluzand dreptul la garantie pentru viciu ascuns, conform Codului Civil. Prezenta garantie comerciala nu afecteaza drepturile oferite prin lege cumparatorului. Instructiunile de utilizare, conditiile de garantie si limitarile acestora se regasesc in Manualele de Utilizare si Garantie aferente fiecarui produs. ATENTIE: La solicitarea garantiei, produsul trebuie insotit de Factura Fiscala. Lipsa anuleaza obligatia noastra de a asigura garantia (conform Codului Fiscal).

 

Produsele POER Smart beneficiaza de PLATA in RATE, la partenerii selectati

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)[object object] Parteneri de vanzare image1

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand: Rate fara dobanda, perioada de gratie de pana la 56 de zile, ccomision zero la toate cumparaturile, plati sigure pe internet! Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR. 0800 80 2273(CARD) apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila - *8028  apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila - 0264.594.337  apelabil din orice retea, inclusiv international.

 

Prin card de credit emis de BRD Finance[object object] Parteneri de vanzare image4

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click alegi produsele dorite si alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta: cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata sau cu plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata. Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank[object object] Parteneri de vanzare image2

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit). Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu. Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii; Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%; Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card; Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine; Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

Prin credit card emis de Garanti BBVAGaranti [object object] Parteneri de vanzare image5

Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în 6 rate fără dobândă*. În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare. Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău. Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie). *pentru plata integrală a datoriei curente”

 

Prin card de credit emis de First Bank[object object] Parteneri de vanzare image3

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji! Plateste prin cardul tau de credit si poti beneficia de 6 rate fara dobanda! Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de FirstBank sub sigla Visa si participante la acest program sunt: Visa Franklin, Visa Exclusive Gold, Visa Business Standard, Visa Business Gold. Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa: alegi optiunea de plata "Online prin card bancar", introduci datele cardului, specifici numarul de rate dorit (pana la 6). Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate. Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe www.firstbank.ro sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!

 

Plati mai sigure si mai rapide[object object] Parteneri de vanzare visa 300  250

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, folosim platforma www.euplatesc.ro

 

Start la cumparaturi !