VÂNZĂRI / SUPORT TEHNIC: 0727.177.188
Shopping cart
0.00 lei

Aer conditionat inteligent Poer Smart

Aer conditionat inteligent Poer Smart aer conditionat inteligent poer smart Aer conditionat inteligent Poer Smart aer conditionat inteligent poer smart

Aer conditionat inteligent Poer Smart

Salut,

Incepem prin a va multumi pentru colaborarea deosebita pe care o avem.

Iata la ce lucram din greu acum:

Aer conditionat inteligent Poer Smart

Acesta va fi compus din:

  1. O priza inteligenta ce va arata in Aplicatia POER Smart consumul instantaneu, curentul absorbit, tensiunea instantanee dar va avea si statistici de consum si de costuri in baza introducerii de catre Client a pretului pe kWh. Aceasta priza inteligenta va putea functiona si de sine statator, ca si contact NO (dar nu sucat ci va da o faza mai departe) care suporta 16°
  2. Senzor de temperatura, umiditate si emisie/receptie IR pentru a putea comanda Aerul conditionat. Acesta va “invata” comenzile telecomenzii existente a Aerului conditionat (in situatia in care Clientul nu regaseste in baza de date POER semnalele IR ale telecomenzii pe care o are) si le va reproduce via Aplicatia POER Smart.

Detalii despre produs va vom transmite pe masura ce acestea devin disponibile.

Un alt aspect la care lucram il reprezinta Geofencing-ul: posibilitatea de a delimita o zona in care, odata intrat sau iesit, sa lanseze un Scenariu (care deja este implementat). Cand va fi gata aceasta functie va fi lansat un upgrade al Aplicatiei care se va descarca automat la Client.

Nu in ultimul rand lucram la un sistem ce va permite Clientului actualizarea firmware-ului echipamentelor din Aplicatia POERSmart. Ca si politica generala, vom oferi gratuit actualizari de firmware pe toata durata de viata a produsului. Similar, cand va fi gata aceasta functie va fi lansat un upgrade al Aplicatiei care se va descarca automat la Client.

Aer conditionat inteligent Poer Smart

Fără categorie

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous reading
Aer conditionat inteligent Poer Smart
Next reading
Termostat wireless Poer Smart – montaj Receptor